Coachview roadmap

Iedere dag timmeren wij hard aan de weg om onze software nog beter te maken. Onze roadmap geeft je inzicht in welke richting wij op gaan met onze cursusadministratie software. Wil je hier meer over weten kun je ons altijd het hemd van het lijf vragen!

Automatiseer vrijwel alles

Koppel eigen systemen

Modules maandelijks opzegbaar

Gratis helpdesk

Dit is bijna klaar!

Docenten app

Met de docenten app kun je al je docenten toegang geven tot hun eigen omgeving. Hier kunnen zij gemakkelijk presentie registeren en hun evaluatie inzien.

Coachview API

Ontsluit al je data van Coachview en gebruik het bijvoorbeeld in een persoonlijke app of BI tool. Je bepaalt helemaal zelf welke gegevens je uit Coachview wilt gebruiken. Hierdoor ben je erg flexibel!

100% automatisch factureren

Handmatige acties bij facturering zijn verleden tijd. Het wordt mogelijk volautomatisch te factureren met Coachview

Uitschrijven via ons opleidingsportaal

Heb je een opleidingsportaal met inlog? Dan wordt het binnenkort mogelijk cursisten zichzelf te laten uitschrijven voor opleidingen. Dit scheelt je backoffice weer veel tijd met het wijzigen van inschrijvingen!
Dit komt eraan

SMS en WhatsApp Integratie

Je docenten en cursisten kun je informeren via een SMS WhatsApp. Erg makkelijk als laatste reminder voor het starten van een cursus, of het doorgeven van plotselinge veranderingen zoals een lokaalwijziging.

Klantpagina

Hoeveel handmatige acties heb ik deze maand al uitgevoerd, of wat was mijn maandbedrag het afgelopen jaar? Dit en andere statistieken ontdek je met deze nieuwe functie.

Office 365 Onedrive koppeling

Direct je documenten van Onedrive in Coachview plaatsen en makkelijk bewerken? Dit gaan we voor je regelen met een Onedrive integratie!

Cursisten APP

Geef je cursisten toegang tot hun eigen omgeving door onze cursistenapp. Roosters bekijken, inschrijven voor opleidingen en nog veel meer

Multifactor authenticatie

Je kunt hiermee naast een wachtwoord ook een extra beveiliging via je smartphone instellen. Hierdoor maken we Coachview nog veiliger!

Management informatie 2.0

Onze management informatie gaat op de schop. Door onze nieuwe API wordt het mogelijk te koppelen met een BI-tool en nog meer data te verzamelen!

Vernieuwd opleidingsportaal

Ons huidige opleidingsportaal wordt volledig vernieuwd en gaat beter werken. Een nieuwe backend moet het mogelijk maken nog sneller wijzigingen in je portaal door te voeren.

Evalueren 2.0

Onze evaluatie module gaat weer in de stijgers om een grote hoeveelheid verbeteringen door te voeren. Zo worden anonieme enquĂȘtes mogelijk!

Kortingvouchers

Wil je klanten een cadeautje aanbieden of een mooie korting. Dit wordt mogelijk in Coachview door met vouchers te werken.
Dit is nog wat verder weg

Contactpersoon APP

Ook de contactpersoon zal zijn eigen omgeving zijn. Een van de dingen die hier zichtbaar wordt is bijvoorbeeld alle correspondentie.

Leidinggevende APP

Leidinggevende zien de voortgang van al het personeel. Hierdoor kunnen ze makkelijk bijsturen op bepaalde competenties
Deze Roadmap probeert je een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de ontwikkeling binnen Coachview. Toch blijft ontwikkelen altijd wat onvoorspelbaar. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de functies van vandaag morgen ook worden doorontwikkeld. Reken ons er dus niet op af als we de roadmap niet helemaal kunnen nakomen.